En hjälpreda i konsten att fylla i blanketter för privat- och kooperativt anställda arbetare

Pappersblanketter finns fortfarande, men …

Både avtalsförsäkringsbolagen, och myndigheterna försöker styra över allt mer av kundkontakterna till webben. En del anmälningar/ansökningar kan bara göras online med e-legitimation. Exempel: Föräldrapenningtillägg, FPT, hos AFA Försäkring och ansökan om allmän pension hos Pensionsmyndigheten.

De traditionella pappersblanketterna finns också oftast kvar och kan för det mesta fyllas i på skärmen och sedan printas ut. Det enda som då saknas är underskriften. Webbanmälningar/-ansökningar är i regel uppbyggda ungefär som pappersblanketterna – och det är här som Blankettguidens tryckta upplaga kommer in. Vi visar de flesta blanketter på bild så att du som ska informera och hjälpa dina arbetskamrater får en förhandstitt på vilka frågor som ställs även i webbanmälan.fyllas i på skärmen och sedan printas ut. Det enda som då saknas är underskriften. Webbanmälningar/-ansökningar är i regel uppbyggda ungefär som pappersblanketterna – och det är här som Blankettguidens tryckta upplaga kommer in. Vi visar de flesta blanketter på bild så att du som ska informera och hjälpa dina arbetskamrater får en förhandstitt på vilka frågor som ställs även i webbanmälan.

Vill du hitta pappersblanketter för ifyllnad och utprintning? Leta på respektive hemsida (även när det gäller blankettutgivare som inte står på listan nedan) efter ordet ”blanketter” eller ”ladda hem blanketter” eller ”blanketter och broschyrer”. Ring eller mejla och beställ annars!

 

<p>På Blankettguiden använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.</p> Jag godkänner